Kids blij, jij blij! 8 parken in Drenthe met kinderbungalows

Kids blij, jij blij! 8 parken in Drenthe met kinderbungalows

Als je kinderen plezier hebben, heb jij dat ook. En dat geldt zeker wanneer je op vakantie bent. Vakantieparken weten hier als geen ander op in te spelen en bieden speciale kinderbungalows aan. Hierbij is dus vooral aan de kinderen gedacht, maar ook de ouders kunnen heerlijk genieten van de leuke kinderwoningen. In de huisjes zijn er speciaal voor de kids allerlei voorzieningen, zoals meubels en speelgoed, maar ook aan de veiligheid is gedacht. Je kunt denken aan afgerasterde tuinen, kindersloten, veilige stopcontacten, traphekjes en dergelijke. Heel handig, zo’n kinderbungalow in Drenthe, in alle seizoenen! Kinderen vinden alles wat nieuw, anders en specifiek op hen gericht is, erg leuk. Bovendien scheelt het jou spullen en speelgoed slepen naar je vakantie-adres. We hebben de 8 leukste parken met speciale kinderbungalows voor je op een rijtje gezet.

Kinderbungalow Centerparcs Parc Sandur in Emmen

Dit prachtige, groene park in de wijk Parc Sandur ligt in Emmen-Zuid en heeft veel voorzieningen, zoals een mooi centrumgebouw met supermarkt, restaurants, pizzeria, snackbar, een kinderspeelhal, sport- en fitnessmogelijkheden, fiets- en bootverhuur, een bowlingbaan en ga zo maar door. Er is een overdekt zwembad met een glijbaan en het park ademt een gezellige en natuurlijke sfeer uit. Alle bungalows zijn vrijstaand en zijn fantastisch gelegen aan de grote Rietplas.

Parc Sandur heeft leuke en goed ingerichte kindercottages. De huisjes zijn ingericht met speelgoed voor de kinderen en de tuin heeft een kinderspeelhuisje met buitenspeelgoed. De badkamer is uitgerust met een ligbad, wat ook heel handig is als je kids hebt. Na een dag ravotten is het fijn ze lekker in bad te kunnen stoppen. De stopcontacten zijn kidsproof en de tuin is omheind. Wel zo veilig!

Groetjes uit Drenthe Parc Sandur kindercottage
Kindercottage Parc Sandur
Groetjes uit Drenthe Parc Sandur kindercottage
Kindercottage Parc Sandur
Groetjes uit Drenthe - kinderbungalows Parc Sandur
Kindercottage Centerparcs Parc Sandur

Tip! Wees op tijd met boeken, vooral als je tijdens de feestdagen of een schoolvakantie hier naar toe wilt. De kinderbungalows zijn populair!

Interesse voor een kindercottage bij Centerparcs Parc Sandur?
Boek hier jouw 6-persoons kinderbungalow

Pssst… nog even een tip. Mocht je niet met kinderen op vakantie gaan, maar wel met je hond, dan is het ook heel handig om hier een kinderbungalow te huren. Waarom? Vanwege de omheinde tuin. Zo kan je trouwe viervoeter gewoon los in de tuin lopen zonder dat ie er tussen uit kan piepen. Center Parcs Sandur verhuurt een aantal kinderbungalows waar je ook je huisdier mee mag nemen.

Groetjes uit Drenthe, hond mee

Kinderbungalows Landal Green Parcs Aelderholt

Landal Aelderholt is gelegen in het bosrijke zuidoosten van Drentje in het mooie Drentse dorpje Aalden op ca. 15 kilometer van Emmen. Het is een fijn en ruim park midden in de bossen en het heeft zowel vrijstaande als geschakelde bungalows. Het is hier heerlijk ontspannen. Aelderholt heeft een fantastisch indoorspeelparadijs, waar kinderen zich urenlang kunnen vermaken. Niet voor niets worden er door ouders woonachtig in de omgeving ook vaak kinderfeestjes gehouden. Ook is er een supersnelle glijbaan. De glijbaan is wel 60 meter lang en heeft een prachtige sterrenhemel. Landal Aelderholt heeft verder veel andere voorzieningen, zoals een binnenzwembad, lekker zwemmen kan dus het hele jaar!

Het park heeft 4-persoons en 6-persoons kinderbungalows, die prima zijn uitgerust. De bungalows zijn vrijstaand of geschakeld.

Aelderholt 6p kinderbungalows binnen
Aelderholt
Aelderholt 6p kinderbungalows
Aelderholt

Interesse voor een kinderbungalow bij vakantiepark Aelderholt?
Boek hier jouw 4-persoons kinderbungalow
Boek hier jouw 6-persoons kinderbungalow

Kinderstacaravans en kinderhoevewoningen Landal Het Land van Bartje

In het prachtige Drentse dorpje Ees, vlakbij Borger, op een kleine 20 minuten autorijden van Emmen, ligt Landal Greenparcs Het Land van Bartje. Ook dit park is een absolute aanrader voor kinderen. Er zijn veel faciliteiten zoals een binnenzwembad en een openlucht zwembad. Bijzonder is de ponyranch. Deze is overdekt en er worden het hele jaar leuke activiteiten met pony’s georganiseerd. Echt een aanrader als jij kids hebt die dol op paarden zijn! Maar ook als je kind geen cowboy of cowgirl is, is dit een superleuk park! Er is genoeg vertier voor iedereen. En wil je met een groepje kinderen komen of opa’s en oma’s meenemen? Geen probleem, Land van Bartje heeft zelfs 10-persoons kinderaccomodaties. De andere kinderaccomodaties die ze hier bieden zijn voor 4, 6 of 8 personen.

4-pers. kinderstacaravan Land van Bartje
kinderbungalows
6-pers. kinderhoevewoning Land van Bartje

Interesse voor een kinderbungalow bij vakantiepark Land van Bartje?
Boek hier jouw 4-persoons kinderstacaravan
Boek hier jouw 6-persoons kinderhoevewoning
Boek hier jouw 8-persoons kinderboerderij
Boek hier jouw 10-persoons kinderbungalow

Kinderbungalows De Norgerberg

Zoek je de gemoedelijkheid en van een vakantiepark in combinatie met een camping? Dan is de Norgerberg echt iets voor jou! Het gezellige dorp Norg ligt vlakbij. Geniet hier ongedwongen van de sfeer en alles wat het park te bieden heeft, zoals een zwembad met een schuifdak, een kinderrecreatieteam, wellness faciliteiten en lekker eten op het park. Er is een verscheidenheid aan accomodaties zoals boomhutten, hooikiep huisjes, luxe safaritenten, welness bungalows en uiteraard kinderbungalows. Aan jou de keuze! De speciale kinderbungalows zijn voor maximaal 6 personen en voorzien van speelgoed, veilige stopcontacten, traphekjes en kindermeubilair.

kinderbungalow De Norgerberg Drenthe
kinderbungalows

Interesse voor een kinderbungalow in vakantiepark de Norgerberg?
Boek hier jouw 6-persoons kinderbungalow

Newborn boerdijhuisjes en kinderboerdehuisjes Hof van Saksen

Misschien wel één van de meest luxueuze parken van Nederland met prachtige vakantiewoningen en een spectaculair indoor zwemparadijs. Hof van Saksen ligt in het plaatsje Nooitgedacht, niet ver van Assen. Het park biedt tal van voorzieningen voor een perfect verblijf. Wanneer je dan ook nog met de kids komt en een kinder’boerderij’ huurt, kan de vakantie voor jou en de kids niet meer stuk! Hof van Saksen biedt 4-, 6-, en 8-persoons ‘kinder’boerderij woningen aan. Bijzonder zijn de Newborn boerderijtjes, speciale baby-accomodaties die volledig gericht zijn op de allerkleinsten. Er handig, want aan alles is gedacht. Spullen als een kinderbox, videobabyfoon, babybad, tummytub, flessenwarmer, hangwieg, wipstoel, aankleedkussen en nog veel meer zijn al in de woning aanwezig.

kinderbungalows
Hof van Saksen
newborn boerderijhuisje Hof van Saksen Drenthe
Hof van Saksen Newborn boerderijhuisje

Interesse voor een kinderbungalow bij vakantiepark Hof van Saksen?
Boek hier jouw 4-persoons ‘newborn’boerderij
Boek hier jouw 4-persoons ‘kinder’boerderij CK
Boek hier jouw 4-persoons ‘kinder’boerderij CEK
Boek hier jouw 6-persoons ‘kinder’boerderij CK
Boek hier jouw 6-persoons ‘kinder’boerderij CEK
Boek hier jouw 8-persoons ‘kinder’boerderij CK

Kinderbungalows Roompot Vakantiepark Het Drentse Wold

Vakantiepark Het Drentse Wold ligt in Hoogersmilde, op zo’n 17 kilometer van de hoofdstad van Drenthe, Assen. Het is een kleinschalig park midden in de natuur, naast Nationaal Park Drents-Friese Wold; één van de grootse bosgebieden van Nederland. Het park is autovrij en daardoor hebben kinderen de vrijheid om onbezorgd te spelen. Er is geen zwembad op het park, maar er zijn wel speelvoorzieningen en in de omgeving ligt recreatieplas Het Blauwe Meer. De omgeving is prachtig en wil je echt genieten van rust en ruimte, dan moet je hier naar toe. Vakantiepark het Drentse Wold biedt 6-persoons kinderbungalows, de bungalows zijn voorzien van een speelhoek onder de trap, kinderspeelgoed en -meubels.

Drentse Wold kinderbungalows
Vakantiepark Het Drentse Wold
Drentse Wold kinderbungalows interieur
Vakantiepark Het Drentse Wold

Interesse voor een kinderbungalow in Roompot vakantiepark het Drentse Wold?
Boek hier jouw 6-persoons kinderbungalow

Kinderbungalows Landal Orveltemarke

Het dorpje Orvelte is een historisch authentiek Drents dorpje, een monumenten- en museumdorpje. Orvelte is een absolute must-go, je snuift er de Drentse cultuur van oudsher op. Landal Orveltemarke ligt vlakbij dit prachtige dorpje en het vakantiepark is erg sfeervol. Het heeft een indoorzwembad, een natuurbad en natuurlijk – zoals we gewend zijn van Landal – diverse goed verzorgde voorzieningen. Orveltemarke biedt 4- en 6-persoons kinderbungalows.

kinderbungalows Orveltemarke Drenthe
kinderbungalow Orveltemarke

Interesse voor een kinderbungalow bij vakantiepark Orveltemarke?
Boek hier jouw 4-persoons kinderbungalow
Boek hier jouw 6-persoons kinderbungalow

Vuurwerkvrij park. Landal Orveltemarke staat er ook om bekend dat het een vuurwerkvrijpark is. Veel mensen boeken hierom ieder jaar een huisje rond oud & nieuw. Fijn voor je huisdier (die uiteraard mee mag), maar ook fijn voor kinderen die bang zijn voor vuurwerk of wanneer je zelf geen vuurwerkliefhebber bent. Belangrijke is dat je hier écht heel vroeg een huisje moet boeken. Sommige gasten komen ieder jaar terug tijdens de jaarwisseling en boeken dan alweer voor het volgende jaar.

Kinderwoningen Landal De Drentse Lagune

Dit is het nieuwste Landal Greenparcs park in Drenthe. Het is gelegen op ca. 8 minuten fietsen van Westerbork en het park is nog volop in aanbouw en ontwikkeling. Er staan al mooie luxe vakantiewoningen bij een meertje en een strandje op het park. Rust, ruimte en natuur zijn hier de sleutelwoorden. Uit eten kun je lokaal in de omgeving en fietsen kun je huren op het park. Ook is er een mini-winkeltje voor de eerste levensbehoeften. De Drentse Lagune biedt luxe 4-persoons en 6-persoons kinderwoningen.

kinderbungalows
Drentse Lagune
Drentse Lagune

Interesse voor een kinderbungalow bij vakantiepark Drentse Lagune?
Boek hier jouw 4-persoons kinderwoning
Boek hier jouw 6-persoons kinderbungalow


Deze pagina delen